Miner not working



  • Hey my miners not working. When I press "Start Mining" everything is fine, its shows my plots, my pool an everything but when I press "Start Mining (CPU/AVX)" I just get an open miner window hich doesnt start mining. I cant even see my plots or the pool there. What is wrong? Do I need to change something? Have already changed the pool but didnt work!

    Had the same problem moths ago already and it was mainly the reason that I stopped mining. Because every 3 or 4 days I had to redownload everything so it kept mining. What am I doing wrong?

    0_1506517899544_1490722889326-miner-resized.png



  • I mean this is important for everyone, if people who want to joing Burstcoin and start mining face such problems without finding an answer they will quickly leave. For me it was sad because I really like Burstcoin but wasnt able to mine anymore. Have done some research, but didnt find anything
    When I try to use another miner, im faced with the rather complex configuring of the miner configuration file (f.ex. of the creepminer).

    Would appreciate nay help (:


  • Mod

    @theoneandonely miner can't find pool, check address and port (or show your config)



  • @Blago

    My config file is the following:

    {
    "Mode" : "pool",
    "Server" : "pool.burst-team.us",
    "Port" : 8020,

    "UpdaterAddr" : "pool.burst-team.us",
    "UpdaterPort" : 8020,

    "InfoAddr" : "pool.burst-team.us",
    "InfoPort" : 8020,

    "EnableProxy" : false,
    "ProxyPort" : 8126,

    "Paths":
    [
    "E:\Burst\plots"
    ],
    "CacheSize" : 40000,

    "Debug" : true,
    "UseHDDWakeUp" : false,

    "TargetDeadline": 80000000,

    "SendInterval" : 100,
    "UpdateInterval" : 950,

    "UseLog" : false,
    "ShowWinner" : false,
    "UseBoost" : false,

    "WinSizeX" : 76,
    "WinSizeY" : 60
    }

    Thank you in advance :)



  • Hello. Are you start your miner from AIO wallet.

    There are new 25% faster version on Blago's miner. You could downloaded from here:

    https://github.com/Blagodarenko/miner-burst/releases/tag/v1.170820

    Also you should do:

    1. Download it.
    2. Open miner conf. file and confure it:

    Here is the settings for my situation at the moment which is solo mining:
    **{
    "Mode" : "solo",
    "Server" : "127.0.0.1",
    "Port": 8125,

    "UpdaterAddr" : "127.0.0.1",
    "UpdaterPort": "8125",

    "InfoAddr" : "127.0.0.1",
    "InfoPort": "8125",

    "EnableProxy": false,
    "ProxyPort": 8126,

    "Paths":["H:\Burst\plots","P:\","N:\","O:\","M:\","E:\","F:\","K:\","L:\","I:\","J:\","Q:\Burst\plots"],
    "CacheSize" : 10000,

    "Debug": true,
    "UseHDDWakeUp": false,

    "TargetDeadline": 70000,

    "SendInterval": 100,
    "UpdateInterval": 950,

    "UseLog" : true,
    "ShowWinner" : false,
    "UseBoost" : false,

    "WinSizeX": 76,
    "WinSizeY": 90
    }**

    If you are pool mining you should change the settings in the file.

    1. Start the miner.exe file

    Please notice. Your problem could be in Wrong Reward assignment, changed patts to HD's.

    Could you copy and show us your miner.conf file to see is everything there OK. The file should be here: C:\Users\A\AppData\Roaming\BurstWallet\miner-burst-1.160705. Open that folder, open miner.conf and copy for us the data.



  • I think that to burst team pool the port is 8080.

    You should change the file to:

    {
    "Mode" : "pool",
    "Server" : "pool.burst-team.us",
    "Port" : 8080,

    "UpdaterAddr" : "pool.burst-team.us",
    "UpdaterPort" : 8080,

    "InfoAddr" : "pool.burst-team.us",
    "InfoPort" : 8080,

    "EnableProxy" : false,
    "ProxyPort" : 8126,

    "Paths":
    [
    "E:\Burst\plots"
    ],
    "CacheSize" : 40000,

    "Debug" : true,
    "UseHDDWakeUp" : false,

    "TargetDeadline": 80000000,

    "SendInterval" : 100,
    "UpdateInterval" : 950,

    "UseLog" : false,
    "ShowWinner" : false,
    "UseBoost" : false,

    "WinSizeX" : 76,
    "WinSizeY" : 60
    }

    Here is the URL: http://pool.burst-team.us:8080/



  • @preslav1980
    Thanks a lot! You really helped me (:!

    Now the problem is Im not sending any deadlines (I have a 4000 gb plot).
    But thats probably because the pool is down (cant really reach the website)


Log in to reply
 

Looks like your connection to Burst - Efficient HDD Mining was lost, please wait while we try to reconnect.